۷کارنو

طراحی وبسایت | تولید محتوا | دیجیتال مارکتینگ

۷کارنو

طراحی وبسایت | تولید محتوا | دیجیتال مارکتینگ

۲ مطلب در خرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

تعریف هوش مصنوعی

تعریف هوش مصنوعی آن را به عنوان شاخه‌ای از علوم کامپیوتر مشخص می‌کند که با خودکارسازی رفتارهای هوشمندانه سروکار دارد. به طور کلی اصطلاح هوش مصنوعی برای تشریح کردن سیستم‌هایی به کار می‌رود که هدف آن‌ها استفاده از ماشین‌ها برای تقلید و شبیه‌سازی هوش انسانی و رفتارهای مرتبط با آن است. این هدف گاه ممکن است با استفاده از الگوریتم‌های ساده و الگوهای از پیش تعیین شده محقق شود، ولی گاهی هم نیاز به الگوریتم‌های فوق‌العاده پیچیده دارد.

هوش مصنوعی چیست

تاریخچه هوش مصنوعی

اصطلاح هوش مصنوعی (Artificial Intelligence) در سال 1956 برای نخستین بار مطرح گردید، ولی AI امروزه به لطف افزایش حجم داده ها، الگوریتم های پیشرفته و بهبود توان و حافظه کامپیوترها رواج بیشتری یافته است.

تحقیقات اولیه در حوزه AI در دهه 1950 به کنکاش در مباحثی همچون حل مساله و روشهای نمادین پرداختند. در دهه 1960، وزارت دفاع آمریکا به این حوزه علاقه نشان داد و آموزش کامپیوترها برای تقلید از استدلال انسانی را آغاز نمود. به عنوان مثال، آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی (DARPA) پروژه های نقشه برداری خیابانی را در دهه 1970 تکمیل نمود. DARPA دستیارهای شخصی هوشمند را در سال 2003 تولید کرد، مدتها پیش از آنکه سیری، الکسا و کورتانا به وفور در دسترس عموم قرار بگیرند.

با اینکه فیلمهای هالیوودی و رمانهای علمی تخیلی AI را در قالب رباتهای انسان مانندی به تصویر می‌کشند که دنیا را به سلطه خود در می آورند، ولی روند کنونی تکامل تکنولوژیهای AI آنقدرها هم وحشتناک و تا آن حد هوشمند نیست. در عوض، AI مزایای ویژه بسیاری را در همه صنایع فراهم آورده است.

دبی

علت اهمیت هوش مصنوعی چیست؟

1)AI یادگیری مکرر و کشف از طریق داده ها را اتوماتیک می کند. 

۲) AI هوش را به محصولات موجود می افزاید.

۳) AI از طریق الگوریتم های یادگیری مداوم تطابق می یابد تا داده ها بتوانند برنامه نویسی را انجام دهند.

۴) AI داده های بیشتر و عمیق‌تری را با استفاده از شبکه های عصبی که لایه های مخفی بسیاری دارند آنالیز می کند.

۵) AI از طریق شبکه های عصبی عمیق به دقتی باورنکردنی می رسد،

۶) AI بیشترین بهره برداری را از داده ها می کند.

هوش مصنوعی در بازی ها

انواع هوش مصنوعی

هوش مصنوعی نمادین

هوش مصنوعی نمادین (Symbolic) با نمادهایی انتزاعی کار می‌کند که برای نشان دادن دانش استفاده می‌شوند.

هوش مصنوعی عصبی

هوش مصنوعی عصبی (Neural AI) در اواخر دهه‌ی ۸۰ میلادی در علوم کامپیوتر محبوبیت پیدا کرد. در این گونه، دانش با استفاده از نمادها نمایش داده نمی‌شود، بلکه به جای آن، نورون‌های مصنوعی و ارتباط میان آن‌ها نماینده‌ی دانش هستند. این هوش مصنوعی چیزی شبیه به یک مغز بازسازی شده است.

شبکه‌های عصبی

هوش مصنوعی در فضا

شبکه‌های عصبی (Neural Networks) در لایه‌هایی سازماندهی می‌شوند که با خطوطی شبیه‌سازی شده به یکدیگر متصل هستند. بالاترین لایه، لایه‌ی دریافت است. این لایه مانند حسگری عمل می‌کند که اطلاعات را برای پردازش دریافت می‌کند و آن‌ها را به لایه‌های پایین‌تر می‌فرستد.

کاربردها

همین الان هم از هوش‌مصنوعی در بسیاری جاها استفاده می‌شود، ولی به هیچ وجه همه‌ی این کاربردها در نگاه اول آشکار نیستند. بنابراین انتخاب کردن موقعیت‌هایی که از امکانات این تکنولوژی در آن‌ها بهره برده می‌شود، لزوما به تشکیل فهرستی کامل نمی‌انجامد.

تشخیص، شناسایی و دسته‌بندی

استفاده از چت‌بات‌ها در بخش خدمات مشتریان تجزیه و تحلیل نظرات

الگوریتم‌های جست‌وجو

پردازش کلمات

استفاده هوش مصنوعی در صنعت خودروسازی

استفاده در بازی های کامپیوتری

سخن نهایی

هوش‌مصنوعی چیزی نیست که یک شبه از هیچ پدید آمده باشد. ولی به نظر می‌رسد این تکنولوژی در حوزه‌ی لوازم الکترونیک مصرفی به یک نقطه‌ی عطف و پیشرفت بزرگ نزدیک می‌شود. همین نکته کافی است تا همگان تلاش کنند اطلاعات خود را در این موضوع به روز نگه دارند.


منبع : https://www.7karno.com/هوش-مصنوعی-چیست-و-چه-کاربردی-دارد؟/

  • 7karno
  • ۰
  • ۰


شروع و رشد کسب و کار اینترنتی

تلاش،سرمایه گذاری بهینه و صبر سه عامل موفقیت یک کسب و کار اینترنتی میباشد.

همیشه در تولید محتوا سعی بر این دارم که کل مطلب را در همان خط اول بیان کنم تا افرادی که فقط ابتدای مقاله را میخوانند،بی بهره نمانند.چند نکته مهم و استراتژیک در کسب و کار اینترنتی وجود دارد که بقای شما را ضمانت میکند.90درصد افرادی که کسب و کارشان در فضای اینترنت با بحران روبه رو میشود و مجبور به انحلال آن میشوند،به خاطر عدم آشنایی یا عدم انجام صحیح این اصول میباشد.

1-کسب و کار اینترنتی همانند کسب و کار سنتی نیاز به زمان دارد:

زمان کسب و کار اینترنتی

اکثر افراد بر این باور هستند که با یک صفحه اینستاگرام یا یک وبسایت میشود کسب و کار اینترنتی راه انداخت. همانند بیزینس های موفق این زمینه،مثل آمازون،دیجی کالا،شیپور،دیوار،فروشگاه های بزرگ و ... به درآمدهای میلیاردی رسید! در خیلی از زمینه ها،کسب و کار اینترنتی،سریع تر از کسب وکار سنتی به نتیجه میرسد ولی به معنی عدم نیاز به زمان نیست.

2-کپی کردن از کارآفرینان ممنوع

کپی کردن در کسب و کار اینترنتی

مشتریان از کسی خرید می کنند که او را بشناسند، از او خوششان بیاید و به او اعتماد داشته باشند. آن ها به ندرت از غریبه ها خرید می کنند. اگر شما کپی یک کارآفرین معروف دیگر باشید، مشتریان هیچ وقت خودِ واقعی شما را نخواهند شناخت. موقع خرید، آن ها از کارآفرینی خرید می کنند که شما کارش را کپی می کنید. چارچوبی که مؤثر عمل می کند را استفاده کنید، ولی کپی کسی نباشید. از استراتژی های موفقیت الگو بگیرید ولی آن ها را کپی نکنید. سعی کنید که صدای خود را به گوش افراد برسانید، و کسب و کاری بسازید که متعلق به شما باشد.

3-شبکه های اجتماعی مفید هستند ولی همه چیز نیستند!

شبکه های اجتماعی و کسب و کار اینترنتی

مسلماً نمی توانید از شبکه های اجتماعی غافل شوید، ولی آن را تبدیل به استراتژی اصلی خود برای ترافیک و کسب مشتریان بالقوه نکنید. بهترین کار این است که کسب و کار خود را روی پلتفرم خود بسازید، نه پلتفرم کس دیگری. بهتر است که مردم عضو خبرنامه شما شوند و شخصاً با شما تعامل داشته باشند، نه فقط در شبکه های اجتماعی.

اگر فکر می‌کنید که آمادگی لازم برای تلاش و ساخت تجارت خود را دارید حتما آموزشهای بعدی را دنبال کنید.

 

منبع : گروه طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ ۷کارنو

  • 7karno